Bästa jakttidning 2024 » Jaktjournalen, Svensk jakt m. fl.

Har du tänkt att köpa jakttidning? Då har du kommit helt rätt! Här hittar du vår topplista med jakttidningar. Testerna hos jaktfakta utförs av experter och kunniga personer inom sitt egna segment, alla har även tidigare erfarenhet av produkten.

En jakttidning är en publikation som fokuserar på ämnen relaterade till jakt och viltvård. Dessa tidningar innehåller vanligtvis artiklar, reportage, nyheter, tips, produktrecensioner och annan information av intresse för jägare. De kan också inkludera artiklar om jaktmetoder, jakthundar, utrustning, viltvård och viltrecept.

Det finns flera jakttidningar tillgängliga på marknaden och prenumerera på en sådan tidning kan ge jägare möjlighet att hålla sig uppdaterade och engagerade i jaktvärlden. Populära jakttidningar inkluderar exempelvis Svensk Jakt, Jaktmarker & Fiskevatten, Jaktjournalen och Allt om Jakt & Vapen.

Författare & testare

Ulf-hansson-jagare
Ulf Hansson, Sollefteå

Ulf kombinerar gärna sin fritid mellan älgjakt och fågeljakt. Han har två norrbottenspetsar samt två jämthundar. Just nu ligger hans största fokus på injagningen av unghunden Viggo.

Läs mer +

Testvinnare – Jakttidning 2024


1. Jaktjournalen

Pris

Halvårsprenumeration (6 nr) ≈ 500 kr

Helårsprenumeration (11 nr) ≈ 900 kr

Jaktjournalen är den ultimata jakttidningen för alla med intresse för jakt! Med sina engagerande jaktreportage, inspirerande bilder, informativa artiklar om jakthundar och detaljerade tester av vapen och utrustning, erbjuder denna jakttidning en fängslande läsupplevelse som samlar dramatiken, kunskapen och erfarenheterna från jaktvärlden.

Dessutom får du tillgång till nyheter, kontroversiella debatter, läckra viltrecept och mycket mer. Jaktjournalen är skapad av jägare, för jägare!

Land: Sverige 
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 11
Förlag: Jakt & Fiskejournalen i Sverige AB
Startår: 1970
Chefredaktör: Josefine Julén
Räckvidd: 31200


2. Svensk jakt

Pris

Lösnummer ≈ 70 kr

Gratis som medlem i Jägareförbundet

Svensk Jakt är Jägarförbundets jakttidning som täcker allt du behöver veta om jakt och djur. Genom att prenumerera på denna jakttidning får du tillgång till spännande reportage som ger dig nyheter, åsikter, information om jakthundar, viltvård, viltrecept och de senaste jaktprylarna. Denna jakttidning är fullpackad med tips som du kan ha med dig inför kommande jaktsäsong.

Jägarförbundet gav ut tidningen Svensk Jakt för första gången 1832, men det var en kortvarig satsning. Det dröjde sedan 31 år innan denna jakttidning återkom, och sedan 1863 har Svensk Jakt publicerats kontinuerligt. Det gör den till både Sveriges största jakttidning och en av landets äldsta tidskrifter.

Denna jakttidning utkommer 11 gånger per år.


3. Allt om Jakt & Vapen

Pris

Halvårsprenumeration (5 nr) ≈ 300 kr

Helårsprenumeration (10 nr) ≈ 500 kr

I denna jakttidning Allt om Jakt och Vapen får du som prenumerant en underbar blandning av ämnen som kan intressera dig som jägare.

Du kommer att kunna läsa spännande jaktreportage som får pulsen att rusa, samt tester av både nya och gamla vapen och andra jakttillbehör.

Oavsett om du är en erfaren jägare eller ny inom området kommer du att uppskatta denna intressanta, lärorika och vackra tidning. Här finns något för alla!

Land: Sverige 
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 10
Förlag: JO Förlaget AB
Startår: 1983
Chefredaktör: Johan Olsson


4. Jaktmarker & Fiskevatten

Pris

Halvårsprenumeration (6 nr) ≈ 450 kr

Helårsprenumeration (11 nr) ≈ 800 kr

Jaktmarker & Fiskevatten är det perfekta magasinet för jägaren som också älskar fiske. Som prenumerant får du tillgång till ett brett utbud av spännande reportage från Sverige och övriga Norden. Tidningen testar de senaste och mest populära vapnen på marknaden.

De presenterar också läckra viltrecept och ger råd om vilka drycker som passar bäst till viltmaten. Utöver de bästa tipsen inom jakt och fiske får du också omfattande läsning om jakthundar, utrustning och mycket mer.

Tidningen grundades redan år 1913 och publiceras med 11 nummer per år.

Land: Sverige 
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 11
Förlag: Jakt & Fiskejournalen i Sverige AB
Startår: 1913
Chefredaktör: Per Jonson


Svensk Jakt tidning

Svensk Jakt är en populär jakttidning som täcker ett brett spektrum av ämnen relaterade till jakt och viltvård. Denna jakttidning erbjuder intressanta reportage, nyheter, åsikter, jakttips, tester av vapen och utrustning, viltrecept och mycket mer. Som prenumerant får du regelbundet uppdateringar och kunskap som är relevant för jägare i Sverige.

För att få mer information om prenumeration och få tillgång till Svensk Jakt tidning, rekommenderar vi att du besöker deras officiella webbplats eller kontaktar deras kundtjänst för att få exakta detaljer och aktuell information.

Jaktjournalen prenumeration

Om du är intresserad av att prenumerera på Jaktjournalen kan du besöka deras officiella webbplats eller kontakta deras kundtjänst för att få mer information om prenumerationsalternativ och hur du går tillväga för att teckna en prenumeration. På webbplatsen hittar du också information om priser, betalningsmetoder och eventuella erbjudanden för nya prenumeranter.

Tveka inte att kontakta Jaktjournalen direkt för att få exakta detaljer och få svar på eventuella frågor du har kring prenumerationen. Det går även bra att beställa jaktjournalen jakttidning på tidningskungen.se.

Jaktjournalen nyheter

För att få tillgång till de senaste nyheterna från Jaktjournalen rekommenderar vi att du besöker deras officiella webbplats. Där kan du hitta en särskild sektion eller flik dedikerad till nyheter om jakt och relaterade ämnen. På webbplatsen kan du läsa artiklar, reportage och uppdateringar om de senaste händelserna och trenderna inom jaktvärlden.

Du kan också prenumerera på Jaktjournalen jakttidning för att få nyheter och uppdateringar direkt till din brevlåda eller e-post. Var noga med att hålla dig uppdaterad med deras webbplats och andra kommunikationskanaler för att få tillgång till de senaste jaktrelaterade nyheterna från Jaktjournalen.


Författare & testare
Ulf-hansson-jagare
Ulf Hansson, Sollefteå

Ulf kombinerar gärna sin fritid mellan älgjakt och fågeljakt. Han har två norrbottenspetsar samt två jämthundar. Just nu ligger hans största fokus på injagningen av unghunden Viggo.


Vad tyckte du om artikeln?

Använd stjärnorna för att ge oss ett betyg

Snittbetyg: 5 / 5. Antal röster 107

Jaktfakta.se
Logo
Enable registration in settings - general